Mellösaverken rymmer många delar. 2017-2022 renoverade, projekterade och byggde vi för att se till att byggnaden mår bra framåt. Därefter har fokus legat på förfining såsom utomhusbelysning, renovering av fasad o.s.v. Under 2020-2021 adderade vi en samlingslokal på ca 100 kvm till utbudet i huset. Till den lokalen välkomnar vi dig som behöver plats för att fotografera produkter, hålla kurs/möte eller spela in film för att nämna några exempel. Tankar finns att under 2024 även erbjuda tillfälliga arbetsplatser här.

De lokalerna som hyrs ut på längre kontrakt har varit som kontor, ateljéer, verkstäder och växtodling. För att ställa dig i kö till en lokal, vänligen kontakta oss.

I dagsläget finner du ett flertal verksamheter i huset. asalockner.se davidtaylor.se kerstinneumuller.se asaparson.se mojavegront.com 

Sedan mitten av 2019 har vi arbetet med att omvandla en tom nedsliten yta, delvis utan golv, till en samlingslokal ”Tumstocken”. Anledningen till att vi kan göra det så omfattande att vi dessutom installerar toalett och ett kök är att vi fått bidrag från Leader Södermland. Yes!